TIMAC Agro Italia ima v Italiji dva proizvodna obrata.

  1. Proizvodni obrat Ripalta Arpina v okrožju Cremone proizvaja granulirana mineralna in organsko-mineralna gnojila, vodotopna gnojila, perfosfat (SSP) in nove surovine na fosforjevi osnovi TOP-PHOS®.
  2. Proizvodni obrat Barletta, ki se nahaja na obmorski lokaciji, proizvaja perfosfat (SSP), novo surovino na fosforjevi osnovi TOP-PHOS®, različne vrste granuliranih gnojil, vodotopnih gnojil namenjenih za italijanski trg ter za izvoz.

Proizvodna kapaciteta obeh obratov postavlja TIMAC Agro Italia na drugo mesto med italijanskimi proizvajalci gnojil.

Vsi obrati skupine Roullier niso podvrženi evropski direktivi Seveso, kljub temu pa so vse proizvodne linije opremljene s sistemi za obdelavo zraka in vode, ki v celoti upoštevajo okoljevarstvene norme. Naši obrati so opremljeni s sodobnimi laboratoriji, v katerih pozorno nadziramo surovine in končne proizvode, sledimo strogim standardom, ki jih določa italijanski Urad za nadzor kakovosti (Dipartimento Controllo Qualità).

 

 

Proizvodni obrat BarlettaProizvodni obrat BarlettaProizvodni obrat BarlettaProizvodni obrat BarlettaProizvodni obrat BarlettaProizvodni obrat Ripalta Arpina Proizvodni obrat Ripalta Arpina Proizvodni obrat Ripalta Arpina Proizvodni obrat Ripalta Arpina Proizvodni obrat Ripalta Arpina